De volgende editie van de Bèkse PubQuiz vindt plaats op woensdag 30 augustus.
De volgende editie van de Bèkse PubQuiz vindt plaats op woensdag 30 augustus. Foto: eigen foto

Voortvarende start Bèkse PubQuiz

Vierlingsbeek

De Bèkse PubQuiz, vanaf april weer terug van weggeweest bij Café De Wildeman, heeft er inmiddels vier maandelijkse edities op zitten. Met een gemiddeld aantal van zo’n negen teams per avond kan gesteld worden dat de opkomst naar tevredenheid is. Dit van zowel De Wildeman als van de makers van de quiz, de gebroeders Eggenhuizen van Eggies PubQuiz.

Ook zijn er positieve geluiden vanuit de teams over de opzet van de quiz. Volledig vertoond via beamer op groot scherm, de vragen zeer uiteenlopend en uitdagend, en dat alles in een gemoedelijke ambiance en met Jens Loenen als enthousiaste en vakkundige presentator.

“We zijn zeker tevreden over de eerste edities van de quiz”, aldus Jorrit Eggenhuizen. “Met een mooi aantal fanatieke teams wordt er gestreden om de eerste plaats, en ook in het seizoensklassement is het spannend om de ereplaatsen. Maar er zijn dit seizoen nog vijf quizzen te spelen, dus er kan nog van alles gebeuren. Kom vooral eens meedoen om het de buitendorpse teams, die over het algemeen bovenin meedoen, lastig te maken!”, zo sluit hij af met een knipoog.

De volgende editie is, zoals te zien op de poster, op woensdag 30 augustus. Ook na augustus vindt de quiz maandelijks plaats, in principe op de laatste woensdag van de maand. Houd de Facebook-pagina van de Bèkse PubQuiz in de gaten voor de definitieve datums. Vooraf inschrijven is niet nodig, maar mag altijd via info@eggiespubquiz.nl.

Liever quizzen met alleen familie of vrienden? Dat kan ook via Eggies PubQuiz. Sander Eggenhuizen: “Bij ons kun je voor quizzen in alle soorten en maten terecht, met of zonder De Eggies als presentatieduo. Onze agenda begint in het najaar al wat voller te raken, maar in overleg valt er altijd wel een geschikt moment te vinden. Dus zoek je een leuke quiz, laat het ons weten!”