De Bèkse Heerenzitting start zondag 23 januari om 11.11 uur in Zalencentrum Concordia.
De Bèkse Heerenzitting start zondag 23 januari om 11.11 uur in Zalencentrum Concordia. Foto: Logo

Kaartverkoop Bèkse Heerenzitting van start, verhuist naar Concordia

Carnaval

De vierde Bèkse Heerenzitting vindt plaats op zondag 23 januari 2022 van 11.11 uur tot 16.00 uur in Zalencentrum Concordia, dat die dag wordt omgetoverd tot een ware feesttempel voor mannen (18+) die zin hebben in een aantal uren vrouwelijk, muzikaal en verbaal vermaak.

“Op dit moment zijn we druk bezig het programma samen te stellen”, meldt medeorganisator Ron van Daal. “Natuurlijk kunnen de mannen tijdens de zitting weer genieten van vrouwelijk schoon, maar we hebben met Berry Knapen, Andy Marcelissen en Marlon Kicken ook de eerste tonpraters al vastgelegd. Na Jochen Otten presenteren we dit keer met Steven Brunswijk alias de Braboneger weer een bekende naam uit de tv- theaterwereld. In de komende weken zal het programma steeds verder vorm krijgen. We starten op vrijdag 15 oktober om 12.11 uur met de kaartvoorverkoop.”

Vanwege de coronapandemie kon het evenement vorig jaar geen doorgang vinden. “Daarom is het goed dat we nu al de datum bekendmaken”, legt Van Daal uit. “We hebben namelijk het gevoel dat iedereen enorm graag wil. We hebben besloten om de Heerenzitting te verplaatsen van De Wildeman naar Concordia omdat alle voorgaande edities uitverkocht waren en we mensen moesten teleurstellen. In Concordia kunnen we meer bezoekers ontvangen. Onze laatste editie trok 225 bezoekers. Dat zouden er nu 300 kunnen worden. De grotere financiële ruimte zal volledig geïnvesteerd worden in het programma.”

Tijdens de vorige editie hebben we een deel van vriendengroep De Zwarte Kapstok betrokken bij de organisatie. “Als een soort van stage”, zegt Van Daal met een lach. “De jeugd heeft de toekomst. De Zwarte Kapstokken zullen dit keer een prominentere rol krijgen en op termijn de organisatie van ons als oude garde moeten overnemen.”

Voor meer info: www.bekseheerenzitting.nl

De organisatie (niet alle leden staan op de foto) is druk bezig met de voorbereidingen op editie vier.
Drukte in De Wildeman tijdens een van de eerdere edities.