Ook Volharding treurt vanwege het overlijden van Herman Evers.
Ook Volharding treurt vanwege het overlijden van Herman Evers. Foto: Persfoto

Livestream voor crematiedienst in kantine Volharding

Vierlingsbeek

Volharding zet komende zaterdag om 11.30 uur een livestream in zijn kantine op vanwege de crematiedienst van Herman Evers. De familie van Evers, die in de nacht van vrijdag op zaterdag op 66-jarige leeftijd overleed, vroeg het bestuur vanwege de verwachte drukte om de liveverbinding op te zetten. Het verzoek aan belangstellenden van Volharding en andere betrokkenen uit Vierlingsbeek e.o. is om de dienst gezamenlijk in de kantine te volgen. Belangstellenden zijn hiervoor vanaf 11.15 uur van harte welkom in kantine De Soeten Inval van Volharding.

De crematiedienst zelf vindt plaats op zaterdag 11 februari om 11.30 uur in crematorium Berkendonk in Helmond. Op woensdag 8 februari van 18.30 tot 19.30 uur is tevens een rouwbezoek mogelijk bij rouwcentrum Spierings, kamer ‘t Hoogeind, aan de Postelstraat 31 in Helmond.

Herman Evers genoot in Vierlingsbeek en omgeving vooral bekendheid als (mede-)eigenaar van de sportmedische groothandel Sport Lavit en verzorger van Volharding. 

Zie ook eerder bericht:
Ondernemer en verzorger Herman Evers ‘de man met de gouden handjes’ overleden - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)