De website I Love Vierlingsbeek-Groeningen is nu ook in appvorm te volgen.
De website I Love Vierlingsbeek-Groeningen is nu ook in appvorm te volgen. Foto: Persfoto

Download onze nieuwe app!

Vierlingsbeek

De website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl  is sinds deze week ook in appvorm te volgen, zowel op iPhone- als Android-toestellen. De app is ontwikkeld door Daan van Rhee (19), die ook een trouw lezer van de website is.

“Ik studeer Computerscience and Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven en het leek me, tussen alle theoretische schoolopdrachten in mijn tweede jaar door, een uitdagend praktisch project om te doen”, legt de Vierlingsbeekse student uit. “De app is heel makkelijk te installeren via de appstore of via onderstaande linkjes op deze website. Zie de app maar als een extra service voor de lezers.”


Daan van Rhee ontwikkelde een app voor I Love Vierlingsbeek-Groeningen.

De redactie van de I Love-website is zeer te spreken over de app in websitevorm. “Maar we vinden het vooral mooi dat Daan op eigen initiatief met dit plan kwam. Met de app hopen we nog meer aan de wensen van onze lezers tegemoet te komen”, zegt Ron Koenen, die een jaar geleden de website lanceerde. 

Daan van Rhee wil binnenkort een eigen onderneming beginnen die zich richt op het ontwikkelen van apps voor bedrijven. Ondernemers die hierover meer willen weten, kunnen contact met hem opnemen via e-mail rheedaan@gmail.com

De app installeren kan via onderstaande links:

IOS: https://apps.apple.com/us/app/ilovevierlingsbeekgroeningen/id6443897985

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=i.love.vierlingsbeek_groeningen