Het programma voor Koningsdag in Vierlingsbeek
Het programma voor Koningsdag in Vierlingsbeek Foto: Persfoto

Koningsdag in Vierlingsbeek: ‘Kom in je leukste oranje outfit!’

Vierlingsbeek

Alle kinderen uit Vierlingsbeek en Groeningen kunnen op Koningsdag (zaterdag 27 april) van 14.00 tot 17.00 uur deelnemen aan allerlei bekende en nieuwe activiteiten. Voor de volwassenen staat een feestelijk terras klaar. Dat meldt het Oranjecomité, dat druk bezig is met de voorbereidingen op het Oranje-festijn op het schoolplein en in gymzaal van basisschool Laurentiushof. ‘Kom in je leukste oranje outfit!’, zo melden de organisatoren. 

De meeste activiteiten zijn gratis. Voor enkele activiteiten is een stempelkaart te koop voor 2,50 euro. Het gaat hier om broodje bakken aan een stok, snoepzak of zakje chips, appel schillen op een appelschilfiets en ranja. Zonder stempelkaart kost een van deze activiteiten/versnaperingen 1 euro. 

Ook wordt de mogelijkheid geboden om bij goed weer buiten speelgoed te verkopen.  Kinderen/ouders die dit willen, kunnen zich hiervoor vanaf 13.30 uur melden bij de organisatie op het schoolplein. Alleen de verkoop van speelgoed en door kinderen handgemaakte producten is toegestaan (geen kleding of huisraad).