De Iron Maiden-tributeband Iron Laiden treedt op in Gryphus.
De Iron Maiden-tributeband Iron Laiden treedt op in Gryphus.

Maiden Night bij Gryphus

Vierlingsbeek

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands in de historie. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2024 nog immer volle zalen en is onverminderd populair.

Op woensdag 8 mei staat in Gryphus te Vierlingsbeek de jaarlijkse Maiden Night op het programma. De Maiden Night viert dit jaar zijn twintigste verjaardag met een muzikaal samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikadellen en andere gekkigheid. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de Iron Maiden-tributeband Iron Laiden, één van de besten in zijn soort, met een vrouw als vocalist. Een ijzersterke kopie van de real deal. 


De Maiden Night 2024 vindt plaats op woensdag 8 mei in podium Gryphus in Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 6,66 euro. Bezoekers jonger dan 20 jaar betalen 4,44 euro. Kaarten zijn te reserveren via de website van Gryphus www.gryphus.nl. Tevens is hier meer informatie over de Maiden Night 2024 te vinden.