Maiden Night op 17 mei in Gryphus.
Maiden Night op 17 mei in Gryphus. Foto: Persfoto

Maiden Night bij Gryphus

Vierlingsbeek

Iron Maiden is een van de meest tot de verbeelding sprekende hardrockbands ever. Het zestal, groot geworden tijdens de New Wave Of British Heavy Metal begin jaren tachtig, trekt anno 2023 nog immer volle zalen en is onverminderd populair.

Op woensdag 17 mei staat in Gryphus in Vierlingsbeek de jaarlijkse Maiden Night op het programma. De Maiden Night viert dit jaar zijn negentiende verjaardag en het is dus feest voor de liefhebbers van de IJzeren Maagd. 

Een gezellig samenzijn vol beeld en geluid, sterke verhalen, frikadellen en andere gekkigheid. En om de feestvreugde helemaal tot een hoogtepunt te brengen staat live op de planken de  Iron Maiden- tributeband Defenders Of The Beast, één van de besten in zijn soort. 

De Maiden Night 2023 vindt plaats op woensdag 17 mei in Gryphus te Vierlingsbeek. Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. De entree bedraagt 6,66 euro. Bezoekers jonger dan 20 jaar betalen 4,44 euro. Kaarten zijn te reserveren via de website van Gryphus: www.gryphus.nl. Tevens is hierop meer informatie over de Maiden Night 2023 te vinden.