Milly Fit presenteert een nieuwe training: PWRBG Shape.
Milly Fit presenteert een nieuwe training: PWRBG Shape. Foto: Milly

Per april nóg meer groepslessen bij Milly Fit

Vierlingsbeek

Milly Fit groepsfitness & voedingsadvies blijft groeien. Naast XCORE, HIIT en pilates komt er een nieuwe training bij: PWRBG Shape! “Dat wil zeggen dat je per april van maandag tot en met vrijdag, élke dag dus, jouw favoriete groepslessen kunt volgen in Vierlingsbeek”, legt Milly Tjin uit. 

De PWRBG Shape-lessen worden gegeven op dinsdagavond en vrijdagochtend. “Met behulp van een powerbag til je jouw kracht, energie, stabiliteit en mobiliteit naar een hoger level. Trainen in groepsverband op je eigen niveau was nog nooit zo leuk!”, vindt Milly. “Tijdens de intense 45 minuten durende work-out ligt de focus op je buik, benen en billen, maar uiteraard komt het volledige lichaam aan bod. Je gaat aan de slag met onder de traditionele squats, lunges, push ups en sit ups... Máár met de powerbag kan je méér! Het gewicht van de Powerbag (5 kg) zorgt voor jouw persoonlijke uitdaging. Doordat je de bag kunt verzwaren, werk je aan spieropbouw en uithoudingsvermogen én kun je de vooruitgang ook daadwerkelijk meten. Hoe motiverend is dat?!”

Drie maanden hebben de deelnemers de tijd om hun maximale kracht op te bouwen, vervolgt de Vierlingsbeekse onderneemster. “Na deze driemaanden zal de les vernieuwd worden met een nieuwe choreo en muziek. De naam zegt het al, creëer een lichaam vol power en in shape… Klaar voor de zomer!”

Boek een gratis proefles PWRBG, XCORE, HIIT of pilates via info@millyfit.nl of via WhatsApp: 06-28684209. Locatie: Schootsveld 8, Vierlingsbeek (bij droog weer worden alle lessen buiten gegeven, met uitzondering van pilates). Aanbod per april 2024.


 Voor meer informatie:
MILLY FIT | Voedingsadvies & groepsfitness