Scarlett Hendriks aan het werk in haar schoonheidssalon Salone Di Bellezza.
Scarlett Hendriks aan het werk in haar schoonheidssalon Salone Di Bellezza. Foto: Persfoto

Salone Di Bellezza bestaat twee jaar

Vierlingsbeek

Salone Di Bellezza viert op 1 januari 2024 haar tweejarig bestaan. De schoonheidssalon aan de Spoorstraat 10 wordt gerund door Scarlett Hendriks (21), een jonge onderneemster die sinds de opening van haar salon in hartje Vierlingsbeek hard aan de weg timmert en een groeiende klantenschare kent. 

Gezichts- en lichaamsbehandelingen en permanente make-up zijn dé specialiteit van de schoonheidsspecialiste. Mannen en vrouwen, jong en oud, kunnen bij Scarlett onder meer terecht voor schoonheidsverzorging en huidverbetering. Voor behandeling en advies op maat voor lichaam en gezicht.

Het kan hierbij gaan om cosmetische, verzorgende en ontspannende behandelingen. Ook is het mogelijk om permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen door haar aan te laten brengen. De actie van 25 procent korting (alleen op PMU-behandelingen) wordt tot februari 2024 verlengd om samen met de klant het tweejarig bestaan te vieren.

Voor informatie/ contact: Salone Di Bellezza Scarlett, Scarlett Hendriks, Spoorstraat 10, 5821 BD Vierlingsbeek, telefoon: 06-47609922, e-mail salonedibellezzascarlett@gmail.com, website www.salonedibellezzascarlett.nl, Facebook Salone Di Bellezza Scarlett.