Kerstmiddag KBO Vierlingsbeek-Groeningen in Joffershof.
Kerstmiddag KBO Vierlingsbeek-Groeningen in Joffershof. Foto: eigen foto

Geslaagde en sfeervolle kerstviering KBO

Vierlingsbeek

In de zaal van gemeenschapshuis Joffershof werd afgelopen zaterdag vanaf 10.30 uur, na enkele vanwege corona afgelaste edities, eindelijk weer de traditionele kerstmiddag voor de leden van KBO Vierlingsbeek-Groeningen gehouden. 

De zaal werd voor de ontvangst van de ruim 110 gasten omgetoverd tot een mooie kerstaccommodatie. Nadat iedereen zijn plekje had ingenomen, opende voorzitter Geert de Groot de middag, waarna hij het woord gaf aan de nieuwe pastoor Jos Hermans, die van deze gelegenheid gebruikmaakte om zich voor te stellen. Na zijn speech was het tijd voor muziek en de eerste gang van het kerstdiner. De muziek werd verzorgd door de Brabantse troubadour Gerard van Kol. Hij wist met zijn verhalen en liedjes iedereen in de juiste kerststemming te brengen.

Na de eerste gang werd in de persoon van Rini Peters de kampioen van het onderlinge jeu-de-boulestoernooi gehuldigd. Hij mocht dit jaar de kampioens- en wisselbeker in ontvangst nemen. Daarna werd het diner vervolgd met soep en tussendoor was er ruimte om lootjes te kopen voor de loterij. Hierna volgde het hoofdgerecht en het diner werd afgesloten met twee soorten pudding en de loterij, waarmee verschillende prijzen waren te winnen.

Jeu-de-bouleskampioen Rini Peters ontving de wisselbeker uit handen van voorzitter Geert de Groot. 

“Tijdens deze middag konden we weer rekenen op de hulp van de vrijwilligers van Joffershof. Zij werden daarvoor met een luid applaus bedankt door de aanwezige KBO-leden”, melden Rini Peters en Ineke van Bree namens de organisatie. “Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag en waren de reacties van onze gasten vol lof. Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een prachtig 2023.”

Troubadour Gerard van Kol.
Pastoor Jos Hermans aan het woord.
Gezellig samen (kerst)dineren en praten.....