De ponton voor Muziek op de Maas is gearriveerd. Het muziekevenement staat komende zaterdag vanaf 19.30 uur op het programma.
De ponton voor Muziek op de Maas is gearriveerd. Het muziekevenement staat komende zaterdag vanaf 19.30 uur op het programma. Foto: eigen foto

Ponton voor Muziek op de Maas gearriveerd

Vierlingsbeek

Muziek op de Maas dankt zijn naam aan het muziek maken op de Maas. Elk jaar is het echter weer spannend of dat ook daadwerkelijk lukt. Maar donderdagmiddag om 16.15 uur kon de organisatie weer opgelucht ademhalen. 

De duwboot van de firma Smits uit Velden kwam vanuit zuidelijke richting Vierlingsbeek binnenvaren. De ponton werd weer strak in de Maas neergelegd. Klaar om de optredens te ontvangen.

Nu de wei nog optuigen met een tweede podium, de horecatent, de bouwhekken, de lichtslangen, de geluids- en lichtinstallatie enz. En dan is de organisatie er zaterdag om 19.30 uur helemaal klaar voor. 

Na twee Muziek op de Maas-loze coronajaren verwelkomt Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) iedereen graag in de wei bij de Maas (aan het eind van de Staaiweg rechts). 

Er zijn tevens voldoende fiets- en autoparkeergelegenheden, een horecatent met een barbecue en een toiletwagen.

Klik voor het filmpje hier.

Zie ook eerder bericht:
Muziek op de Maas met troubadour, gospelkoor en wereldband - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)