Klinkende namen op programma Bèkse Heerenzitting.
Klinkende namen op programma Bèkse Heerenzitting. Foto: Organisatie

Van Genugten op Bèkse Heerenzitting, laatste kaarten in de verkoop

Vierlingsbeek

De vierde Bèkse Heerenzitting staat gepland op zondag 20 maart in Zalencentrum Concordia. Dat is geen nieuws. Een zittingsnieuwtje is wél dat tonprater en cabaretier Rien van Genugten uit Sint-Oedenrodhe zijn opwachting gaat maken als vervanger van zijn collega Marlon Kicken uit Aarle-Rixtel, die drie weken in coma lag na een coronabesmetting. 

Andere artiesten die optreden zijn Riza Tisserand, Berry Knapen, Steven Brunswijk, Andy Marcelissen en Natasja Poels.  Zalencentrum Concordia wordt zondag 20 maart van 11.11 uur tot 16.00 uur omgetoverd tot een ware feesttempel voor mannen (18+) die zin hebben in een aantal uren vrouwelijk, muzikaal en verbaal vermaak.

“Vanaf maandag zijn we welkom bij Jan Nillesen en starten we met de inrichting van de zaal”, meldt medeorganisator Ron van Daal. “We verkleinen de zaal en proberen weer een Moulin Rouge-achtige sfeer te creëren. Op dit moment hebben we driehonderd kaarten verkocht. Deze week worden de laatste kaarten te koop aangeboden en volgend weekend is de zitting waarschijnlijk helemaal uitverkocht.”

Voor meer informatie en de laatste kaarten: www.bekseheerenzitting.nl.

Voor eerdere berichten klik hier.