Het team van Van Dongen gelooft helemaal in het concept ‘positieve gezondheid’.
Het team van Van Dongen gelooft helemaal in het concept ‘positieve gezondheid’. Eigen foto

Vitaliteitspakket Van Dongen landelijke primeur

Vierlingsbeek

Fysiotherapie- en fitnesscentrum Van Dongen in Vierlingsbeek presenteert zijn eigen vitaliteitspakket. Een primeur in Nederland, meldt eigenaar Wouter van Dongen enthousiast. “Wij gaan het zelf doen! Wij gaan niet klagen aan het adres van zorgverzekeraars en/of overheid. Wij passen het concept positieve gezondheid voor onszelf toe. Wij passen ons aan en nemen zelf de regie: vanuit onze visie, vanuit onze passie om mensen te helpen!”

Hoewel het nieuwe totaalconcept vitaliteit officieel van start gaat op 1 september 2022, bij de ingebruikname van vitaliteitscentrum Brabant (het huidige Zalencentrum Concordia wordt daarvoor verbouwd, red.) wil Van Dongen niet wachten ‘om positief het verschil te maken’. “Bovendien kunnen mensen nu al bepalen of dit mogelijk een geschikt alternatief is voor hun aanvullende verzekering bij de zorgverzekeraar. Per direct kunnen ze profiteren van een landelijke primeur; de zogeheten Vitaliteit Verzekerd Pakketten van vitaliteitscentrum Brabant! Door een combinatie van onbeperkt sporten en kwalitatief hoogwaardige paramedische zorg zijn ze verzekerd van een positieve bijdrage aan hun vitaliteit. Meer informatie hierover is op onze website te vinden.”

Kijk voor meer informatie op Van Dongen Vierlingsbeek

Zie ook:
VC Brabant – Vitaliteitscentrum Brabant 

Vitaliteitscentrum Brabant nieuwe naam Concordia Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)