De kampioenen van Volharding 1 worden op zaterdag 2 juli vanaf 18.30 uur in het zonnetje gezet.
De kampioenen van Volharding 1 worden op zaterdag 2 juli vanaf 18.30 uur in het zonnetje gezet. Foto: Bas Delhij

Kampioensreceptie Volharding vervroegd vanwege Muziek op de Maas

Sport

De kampioensreceptie van Volharding is vervroegd naar zaterdag 2 juli om 18.30 uur op sportpark Soetendaal. Dit vanwege het feit dat diezelfde avond vanaf 19.30 uur ook het muziekfestijn Muziek op de Maas in Vierlingsbeek plaatsvindt. Door de receptie 1,5 uur te vervroegen, zitten beide activiteiten elkaar minder in het vaarwater en zijn mensen in de gelegenheid om beide te bezoeken.

Zoals bekend pakte Volharding afgelopen seizoen de titel in de tweede klasse F. Tijdens de receptie krijgt iedereen de gelegenheid om spelers, begeleiding en bestuur van de voetbalclub met het behalen van de titel te feliciteren.

Wie na de receptie nog wil genieten van een muzikaal avondje uit, is van harte welkom aan de Maas in Vierlingsbeek, waar Zanggroep Evergreen Muziek op de Maas op touw zet. Muziek op de Maas wordt om 19.30 uur afgetrapt door troubadour Math Craenmehr uit Horst. Naast ZEV zelf staan ook het Liberty Gospel Choir en de wereldband Terra Volta tijdens dit midzomeravondevenement op de planken.  

Zie ook:
Muziek op de Maas met troubadour, gospelkoor en wereldband - Al het nieuws uit Groeningen en Vierlingsbeek (ilovevierlingsbeekgroeningen.nl)