DES won zondag met 7-14 van hekkensluiter Roka.
DES won zondag met 7-14 van hekkensluiter Roka. Foto: DES

DES laat voorbij hekkensluiter

Sport

De korfbalsters van DES wonnen zondag in de eerste klasse van hekkensluiter Roka. De roodwitten zegevierden op sportpark De Solberg in Beesel met 7-14.

De gasten starten voortvarend. Binnen tien minuten stond het 0-4, maar daarna liet DES de teugels iets te veel vieren en kwam de thuisploeg voor de rust terug tot 4-5. In de tweede helft schakelde de Vierlingsbeekse ploeg een tandje bij en liep ze alsnog uit naar een ruime, verdiende zege.

DES blijft door deze overwinning de tweede plek op de ranglijst behouden, achter koploper SVO. Op zondag 29 mei speelt DES om 13.00 uur op sportpark Soetendaal de derby tegen Merselo, op zondag 12 juni wordt de competitie door de Vierlingsbeekse ploeg afgesloten met de uitwedstrijd, aanvang 13.00 uur, tegen Korloo.

Doelpuntenmakers DES: Milou van den Boogaard (6), Maud van Rhee (2), Marly Jilesen (2), Kirsten Janssen (2), Eline van Treek en Eva van den Beuken.