De groep Angels Rule met rechts Caroline Ermers.
De groep Angels Rule met rechts Caroline Ermers. Foto: Persfoto

Angels Rule presenteert herinneringsconcert Door de wind

Regionaal

De herfst heeft zijn intrede gedaan en de dagen worden weer korter. Een tijd om knus en warm met familie op de bank te zitten. Gezellig een wijntje drinken, bijkletsen of herinneringen aan vroeger ophalen. Maar ook de tijd van Allerzielen, de dag waarop de overledenen worden herdacht. In het teken daarvan geeft Angels Rule op zaterdag 5 november vanaf 20.00 uur onder de titel Door de wind een concert in de Theobalduskerk in Overloon.

“Met mooie muziek houden we de herinnering levend en brengen we licht in donkere dagen”, meldt de oud-Vieringsbeekse Caroline Ermers, die tegenwoordig in het Zuid-Limburgse Elslo woont en al jaren als vocalist deel uitmaakt van Angels Rule. “De mensen mogen een hartverwarmend concert verwachten waarin ieder op zijn eigen manier de muziek kan beleven. Wanneer we zien dat onze muziek wat doet met het publiek schept dat een gevoel van saamhorigheid en dat geeft ons iedere keer weer kippenvel.”

De groep bestaat, naast Caroline Ermers, uit de vocalisten Anneke Miggiels, Marlies Driessen en Roel Verheggen en pianist Robert Lemmens.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.angelsrule.nl