Bluesdiva Beatrice van der Poel komt naar de Mariakapel in Holthees.
Bluesdiva Beatrice van der Poel komt naar de Mariakapel in Holthees. Foto: Persfoto

Concert 27 Forever in Mariakapel

Regio

Bluesdiva Beatrice van der Poel en gitarist Erwin van Ligten betreden op zondag 22 mei het muziekpodium van de Mariakapel in Holthees voor hun concert 27 Forever.

Zij brengen die middag een muzikale ode aan enkele legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd, zoals Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse. In de regel zijn de leden van de ‘Club van 27’ invloedrijke musici met een levensstijl die wordt gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten interpreteren de nummers van die muzikanten op hun eigen manier, waarbij het karakter en de herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft.

Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden, het gitaarspel en de soulvolle zang is Forever 27 volgens de organisatie ‘een blijvende herinnering en hommage’ aan al die de musici die te vroeg, op 27-jarige leeftijd, afscheid namen van het leven.

Het concert op zondag 22 mei begint om 15.30 uur. De entreeprijs bedraagt 15 euro. Reserveren van kaarten via www.mariakapel.nl, e-mail vanrijenwilbert@gmail.com of telefoon 0616170433.