Ronnie Peters (links) is de jarige van de week. Op de foto staan ook zijn vrouw Laura en kinderen Levi en Suus.
Ronnie Peters (links) is de jarige van de week. Op de foto staan ook zijn vrouw Laura en kinderen Levi en Suus. Foto: Eigen foto

Ronnie Peters jarige van de week

Jarige

Ronnie Peters is vandaag (26 oktober) jarig. Hij is geboren in 1981 en viert dus zijn 41ste verjaardag. Ronnie woont op het adres Vierlingh 5 in Vierlingsbeek samen met Laura en zij hebben samen twee kinderen, Levi en Suus. Ronnie is in het dagelijks leven accountant van sportclubs en voetbalt in zijn vrije tijd bij Volharding 5 en verder drinkt hij graag een biertje met zijn vrienden.

‘Leuk als hij wordt uitgekozen’, meldt Rob Zegers, die zijn vriend voor deze rubriek nomineerde.

De redactie van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is op zoek naar een nieuwe jarige!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Voor meer informatie klik hier.