Ties Michiels wordt komende zondag zeven jaar!
Ties Michiels wordt komende zondag zeven jaar! Foto: Persfoto

Ties jarige de week!

Jarige

Ties Michiels uit Vierlingsbeek is de nieuwe jarige van de week!

Ties is de jongste zoon van Kris en Saskia en het broertje van Saar en Teun. Ties is een actieve, vrolijke jongen, zit in groep 4 en is dol op voetbal en gezelligheid! Hij vindt het fantastisch dat hij zondag 14 november zeven jaar wordt en heeft kei veel zin in zijn feestje!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken. Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Tevens krijgt de jarige van de week een frietje met en een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.