Katja Joosten ziet Sara vandaag, dochter Dirkje is vandaag 22 jaar geworden.
Katja Joosten ziet Sara vandaag, dochter Dirkje is vandaag 22 jaar geworden. Foto: eigen foto

Katja Joosten is Sara en jarige van de week!

Jarige

Katja Joosten-Graat viert vandaag haar vijftigste verjaardag. Ze heeft dus ook Sara gezien!

Katja is geboren en getogen in Nieuw-Bergen, getrouwd met Ger, werkt op de poli dermatologie van Maasziekenhuis Pantein en is daarnaast ook nog zelfstandig gediplomeerd leverancier van therapeutische elastische kousen, ook wel bandagiste genoemd. Daarnaast korfbalt ze bij DES en houdt ze van een feestje en gezelligheid. Maar het belangrijkste voor haar is (natuurlijk) haar gezin, dat, naast manlief Ger, bestaat uit haar kinderen Fleur, Dirkje, Loek en Wieke. ‘Ze staat altijd voor ons klaar. Onze kersverse Sara verdient het om als jarige van de week in het zonnetje gezet te worden’, melden zij aan onze redactie. 

Extra bijzonder is dat dochter Dirkje vandaag haar 22ste verjaardag viert. Dubbel feest dus bij de familie Joosten. Proficiat!

Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen en aanliggende dorpen maken wekelijks kans op een gratis cadeaupakket Heldrootjes, beschikbaar gesteld door PLUS Verbeeten, en een frietje met een snack (frikandel, kroket of bami), beschikbaar gesteld door ‘t Zwaantje.

Wat moet u daarvoor doen? Mail een foto van de jarige met naam, adres en geboortedatum naar info@koenenmediaencommunicatie.nl. Schrijf er ook een kort verhaaltje bij over de jarige. Uit de inzendingen wordt wekelijks door onze redactie een jarige van de week getrokken.

Deze jarige komt met foto en kort verhaaltje op de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl te staan. Voor beide prijzen krijgt hij of zij een waardebon in de brievenbus, waarna de prijzen bij PLUS en ‘t Zwaantje verzilverd kunnen worden.