Jada Willems met de I Love-knuffelbeer.
Jada Willems met de I Love-knuffelbeer. Foto: Persfoto

I Love-knuffelbeer voor Jada Willems

geboortenieuws

Thijs en Marije Willems-Wibier en hun pasgeboren dochter Jada zijn maandagmiddag door de redactie van I Love Vierlingsbeek-Groeningen in het kader van de rubriek Hier ben ik! verrast met een knuffelbeer met een slabbetje met daarop de tekst ‘I Love Vierlingsbeek-Groeningen’. Dit nadat ze onlangs bij de redactie een geboortekaartje in de brievenbus deden vanwege de geboorte van hun dochter Jada op 24 september.


I Love-knuffelbeer voor Marije, Jada en Thijs.

‘Lieve Jada’, zo staat op het geboortekaartje in dichtvorm te lezen. ‘Neem maar de tijd om op jouw manier te groeien en te stralen. Om tijdens het ontdekken soms te verdwalen, te beleven en te verwonderen. Met jouw blik en hart open. En weet, dat je papa en mama altijd met je mee zullen lopen’. 


De geboorteborden voor het huis van het gezin Willems. 

Het gezin Willems is woonachtig aan de Heihoekscheweg in Vierlingsbeek.

Ouders die ook in het bezit willen komen van zo’n I Love-beer en I Love-slabbetje, wordt verzocht een mailtje te sturen (met naam boreling, namen van vader en moeder, geboortedag en adres) naar onze redactie: info@koenenmediaencommunicatie.nl. Of een geboortekaartje af te geven bij Koenen Media en Communicatie, De Roei 3, in Vierlingsbeek.