Natasja Poels is een van de artiesten die tijdens de Bèkse Heerenzitting  op de planken staan.
Natasja Poels is een van de artiesten die tijdens de Bèkse Heerenzitting op de planken staan. Foto: Persfoto

Heerenzitting in de wachtkamer

Carnaval

Het regent afgelastingen in de festival- en carnavalswereld. Ook voor de maanden januari en februari van het nieuwe jaar 2022 worden momenteel al allerlei activiteiten, feesten en bijeenkomsten geannuleerd. En dus is de vraag gerechtvaardigd: gaat de vierde Bèkse Heerenzitting op zondag 23 januari van 11.11 tot 16.00 uur in Zalencentrum Concordia wél door? 

“Wanneer het kan, dan willen we dat heel graag”, meldt Ron van Daal namens de organisatie. “Afgelopen maandag hebben we vergadering gehad. We wachten de persconferentie van 14 januari af. Mochten de maatregelen dan teruggaan naar het niveau van voor de volledige lockdown, dan zullen we binnen de dan geldende coronarichtlijnen, dus zittend, de Heerenzitting organiseren. Maar gezien alle onzekerheid rondom de coronamaatregelen gaan we ook alvast onderzoeken of het verplaatsen naar 20 maart eventueel een mogelijkheid is. De eerste reacties van horeca en artiesten daarop lijken positief.”

Onlangs werd bekend dat Natasja Poels is toegevoegd aan de lijst van artiesten die zondag 23 januari op de planken staan tijdens de vierde Bèkse Heerenzitting. Deze charmante Helene Fischer-lookalike sluit de mannenmiddag muzikaal af met een ode aan de Duitse zangeres, die wereldwijd met nummers als Atemlos, Mitten im Paradies en Lass mich in dein Leben meer dan zestien miljoen albums verkocht. Eerder strikte de organisatie al de tonpraters Berry Knapen, Andy Marcelissen en Marlon Kicken. Ook de Brabantse cabaretier en presentator Steven Brunswijk, bekend uit de tv- en theaterwereld, treedt op. 

Voor eerdere berichten klik hier.

Voor meer informatie: www.bekseheerenzitting.nl.