Natasja Poels komt naar de Bèkse Heerenzitting.
Natasja Poels komt naar de Bèkse Heerenzitting. Foto: Persfoto

Natasja Poels brengt ode aan Helene Fischer op Bèkse Heerenzitting

Carnaval

Natasja Poels is toegevoegd aan de lijst van artiesten die zondag 23 januari op de planken staan tijdens de vierde Bèkse Heerenzitting. Deze charmante Helene Fischer-lookalike sluit de mannenmiddag muzikaal af met een ode aan de Duitse zangeres, die wereldwijd met nummers als Atemlos, Mitten im Paradies en Lass mich in dein Leben meer dan zestien miljoen albums verkocht. “Met een mix van Duitse schlagers en lekkere feestmuziek weet Natasja de stemming al snel naar een hoogtepunt te brengen”, meldt medeorganisator Ron van Daal enthousiast.

Zalencentrum Concordia wordt die zondag van 11.11 uur tot 16.00 uur omgetoverd tot een ware feesttempel voor mannen (18+) die zin hebben in een aantal uren vrouwelijk, muzikaal en verbaal vermaak. “De kaartverkoop loopt als een tierelier”, vervolgt Van Daal. “Er zijn in de eerste week meer dan 275 kaarten verkocht. Gezien de grotere zaal zijn er nog steeds kaarten beschikbaar, maar zorg dat je op tijd bent, want vol is vol!”

Eerder strikte de organisatie al de tonpraters Berry Knapen, Andy Marcelissen en Marlon Kicken. Ook Steven Brunswijk alias de Braboneger, bekend uit de tv- en theaterwereld, treedt op. De laatste editie van de Heerenzitting, in De Wildeman, trok 225 bezoekers. Dat zouden er in Concordia 300 kunnen worden. De grotere financiële ruimte wordt volledig geïnvesteerd in het programma.

De organisatie bezocht onlangs samen met huis-dj Willy Janssen uit Ysselsteyn het zalencentrum. “We waren aangenaam verrast door de extra mogelijkheden die hier geboden worden. En we zijn, naast extra vrouwelijke schoon, ook nog bezig met een paar mooie verrassingen”, besluit Ron van Daal.

Voor meer informatie: www.bekseheerenzitting.nl.

Voor een impressie van Natasja Poels als Helene Fischer-lookalike klik hier.