Peter en Wilma Jansen werden gehuldigd vanwege hun 2x11-jarig lidmaatschap.
Peter en Wilma Jansen werden gehuldigd vanwege hun 2x11-jarig lidmaatschap. Foto: eigen foto

Jubilarissen in het zonnetje

Carnaval

Een delegatie van de Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL) heeft  tijdens de vrijwilligersavond van carnavalsvereniging De Keieschieters haar jubilarissen gehuldigd. Peter en Wilma Jansen (2x11 jaar lid) en Thijs Willems (1x11 jaar lid) kregen vanwege hun verdiensten de bondsonderscheiding omgehangen. Tevens werd er afscheid genomen van vorst Esther Vervoort. Haar taak is overgenomen door Denny van Veghel. 

De jaarlijkse feestavond vond afgelopen vrijdag plaats in de residentie van De Keieschieters, Herberg Thijssen. Deze avond stond volledig in het teken van het bedanken van de vele vrijwilligers die zich het hele jaar door belangeloos hebben ingezet voor de plaatselijke carnavalsvereniging.

Maar liefst tachtig vrijwilligers werden tijdens deze bijeenkomst in het zonnetje gezet. ‘Zonder hun onvermoeibare inzet en toewijding zou het niet mogelijk zijn geweest om de vele evenementen en activiteiten van De Keieschieters tot een groot succes te maken’, zo meldt het bestuur. ‘Tijdens de feestavond werden de vrijwilligers op gepaste wijze bedankt voor hun onschatbare bijdrage. Ze werden verwend met een heerlijk diner, waarbij ze konden genieten van elkaars gezelschap en verhalen.  Zij zijn de drijvende kracht achter de vereniging en maken het mogelijk om jaarlijks weer prachtige evenementen te organiseren voor jong en oud. Hun enthousiasme en betrokkenheid zijn onmisbaar en verdienen dan ook alle lof en erkenning’. 


Thijs Willems in de bloemetjes.

Ook Esther Vervoort werd in het zonnetje gezet. Links Denny van Veghel, rechts Rob van Berlo.