Arian Compen en Hans Verbaarschot zijn er klaar voor.
Arian Compen en Hans Verbaarschot zijn er klaar voor. Foto: Persfoto

Totaal Tonpraoten start weer

Carnaval

Stichting Carnavals Activiteiten Land van Cuijk begint weer met haar jaarlijkse cursus Totaal Tonpraoten. Hiervoor wordt op maandag 25 september om 20.00 uur eerst een kennismakingworkshop op touw gezet in het Wapen van Wanroij aan de Kwikstraat 6 in Wanroij. Belangstellenden die deze workshop willen bijwonen, kunnen zich hiervoor aanmelden via e-mail workshops@buutkampioenschap.nl.

Jaarlijks vindt er een workshop Totaal Tonpraoten plaats in ’t Wapen van Wanroij. Onder leiding van Hans Verbaarschot en Arian Compen worden liefhebbers van de volgens de stichting ‘mooiste hobby ter wereld’ en andere nieuwsgierigen klaargestoomd voor een performance tijdens hun plaatselijke buut- en bonte avonden. “Het is elk jaar weer erg verrassend hoe iemand in enkele weken grote stappen kan zetten. Vele cursisten/volgers zijn dan ook erg enthousiast en zeggen dat ze er veel aan gehad hebben. Dat blijkt ook wel uit het feit dat cursisten her en der optreden en ook met gerenommeerde toernooien meedoen”, meldt stichtingsvoorzitter Huub Heijnen. “Binnenkort gaan we weer van start en iedereen die interesse heeft, wordt gevraagd te komen kennismaken op maandag 25 september om 20.00 uur in ’t Wapen van Wanroij.”

Iedereen die graag kennis wil maken met tonpraten of hierin stappen wil gaan zetten én/of iedereen met een buut die gepolijst dient te worden, wordt hiervoor van harte uitgenodigd. “Tijdens deze avond zullen Hans en Arian een kennismakingsavond houden”, weet Heijnen. “Behalve uitleg over Totaal Tonpraten, wordt iedereen het hemd van het lijf gevraagd om zo bij grote verschillen een indeling te kunnen maken voor de workshop of workshops. De kennismakingsavond is geheel vrijblijvend. Na deze avond beslis je pas of je meedoet.”

Meer informatie over de cursus is verkrijgbaar via de site: https://buutkampioenschap.nl

Aanmelden via: workshops@buutkampioenschap.nl


Arian Compen en Hans Verbaarschot.