Service centrum Vierlingsbeek wordt een bedrijvenverzamelpand.
Service centrum Vierlingsbeek wordt een bedrijvenverzamelpand. Foto: Persfoto

Autobedrijf Kusters en Mar-Oil bundelen hun krachten

Vierlingsbeek

U heeft het ongetwijfeld al opgemerkt. Bij en aan het pand van Autobedrijf Kusters aan de Grotestraat in Vierlingsbeek zijn allerlei veranderingen doorgevoerd. Dit gebeurt met het oog op de toekomst, meldt Berni Kusters van het gelijknamige autobedrijf. “Want niet alleen de economie verandert razendsnel, ook is de opkomst van elektrische auto’s groter en wordt de milieuwetgeving steeds strikter. Tevens is er een enorme groei in de kampeerbranche. Daarom gaan Autobedrijf Kusters BV en Mar-Oil hun krachten bundelen.”


Het bedrijfspand zelf krijgt de naam Service centrum Vierlingsbeek. Het wordt een bedrijvenverzamelpand. Tot nu toe zijn in het gebouw vijf bedrijven gehuisvest: Autobedrijf Kusters BV, Mar-Oil, Smeermiddelenwinkel.nl, Kampeerwinkel Vierlingsbeek en Kusters Vastgoed BV, de eigenaar van het pand.

“De werkzaamheden zijn in volle gang”, meldt Marc Oudenhoven, eigenaar van MarOil. “Zo zijn we momenteel bezig met een nieuwe uitstraling van het pand, een duidelijkere indeling, websites aanpassen en nieuwe bewegwijzering om het voor de bezoeker zo fijn en overzichtelijk mogelijk te maken. Maar klanten kunnen nu al bij Service centrum Vierlingsbeek terecht voor onderhoud van hun auto of camper, smeermiddelen, gasflessen en toebehoren, pakketdiensten van DHL en DPD, kentekens tenaamstellen van alles wat een kenteken heeft en aanhangerverhuur.”


Binnenkort volgt meer informatie over de plannen en gaat de website www.servicecentrumvierlingsbeek.nl in de lucht.