Het Lucky Ladies Bingo Spektakel; The Pink Edition vindt plaats zaterdag 11 mei om 20.00 uur.
Het Lucky Ladies Bingo Spektakel; The Pink Edition vindt plaats zaterdag 11 mei om 20.00 uur. Foto: Persfoto

Lucky Ladies Bingo Spektakel; The Pink Edition op zaterdag 11 mei

Vierlingsbeek

Dames uit Vierlingsbeek-Groeningen en daarbuiten zijn van harte uitgenodigd voor het zogeheten Lucky Ladies Bingo Spektakel; The Pink Edition op zaterdag 11 mei om 20.00 uur in de kerk in Vierlingsbeek. Inloop vanaf 19.30 uur. Het bingofestijn wordt afgesloten met een afterparty.

Door deel te nemen aan de Lucky Ladies Bingo; The Pink Edition dragen de aanwezigen direct bij aan het goede doel. Alle opbrengsten van deze editie gaan naar de stichting Pinkmama, die borstkankerpatiënten ondersteunt om hun eigen regie te behouden tijdens het ziekteproces. Met de bingo zijn volgens de organisatie, het Lucky Ladies Bingo Team van Pinkmama en GroeVie, ‘prachtige luxe prijzen die wachten om gewonnen te worden’ te winnen. ‘Van glamoureuze sieraden tot ontspannende wellnessarrangementen, we hebben voor elk wat wils!’

Dit evenement is exclusief voor dames. ‘De kerk in Vierlingsbeek wordt omgetoverd tot een roze oase. De inrichting zal doordrenkt zijn met de prachtige tinten van roze, waardoor een atmosfeer ontstaat die zowel betoverend als bruisend is. Beeld je in: roze bloemen, roze lichten en een overvloed aan roze accenten die de ruimte transformeren tot een ware Pink Edition’, aldus de organisatoren. ‘Verwacht een avond vol lachen, genieten en het vieren van vrouwelijke vriendschappen. Onze sfeervolle locatie en het enthousiasme van mededames zorgen voor een onvergetelijke avond. Wij kunnen samen een verschil maken in het leven van anderen’.

De kaartverkoop is gestart via de webwinkel van Stg GroeVie: groevie.myonline.store/a-86137979/welkom/lucky-ladies-bingo/

‘Wees er snel bij, want de kaarten vliegen als warme broodjes over de virtuele toonbank! Wanneer je met je vriendinnen bij elkaar wilt zitten, koop dan vóór 1 maart 2024 gezamenlijk de tickets. We gaan dan super ons best doen om jullie bij elkaar aan één tafel te plaatsen. Echter vol is vol! Per tafel is er plaats voor circa acht vrouwen. De kosten bedragen 30 euro per persoon en hiervoor ontvang je een glaasje bubbels, bingokaarten, een borrelplank met lekkere hapjes per tafel en natuurlijk een kans op prachtige prijzen’, zo besluit het Lucky Ladies Bingo Team.