Anneriet en Peter zijn dinsdagavond te zien in een herhaling van het tv-programma Bed & Breakfast.
Anneriet en Peter zijn dinsdagavond te zien in een herhaling van het tv-programma Bed & Breakfast. Foto: eigen foto

B&B Perron 22 in herhaling Bed & Breakfast

Vierlingsbeek

Anneriet Klein en Peter Schoofs van B&B Perron 22 zijn op dinsdag 28 november om 20.34 uur op NPO 1 te zien in een herhaling van het Omroep Max-programma Bed & Breakfast. Dat meldt de omroep op haar website en heeft ze de Vierlingsbeekse ondernemers, die afgelopen april hun vijfjarig B&B-jubileum vierden,  ook laten weten.  

In dit populaire programma testen B&B-houders elkaars onderneming. De gasten mogen zelf bepalen wat zij hun verblijf waard vinden. Welke bed & breakfast krijgt het hoogste percentage van de kamerprijs betaald en wordt als beste beoordeeld?

Deze (oude) aflevering van Bed & Breakfast uit februari 2019 heeft een sportief tintje. De B&B-eigenaars overnachten in een kamer in wintersportstijl in Midden-Delfland en nemen het in Vierlingsbeek op tegen fanatieke dorpsbewoners tijdens een wedstrijdje wandelvoetbal onder leiding van de Vierlingsbeekse profscheidsrechter Pol van Boekel.

“We waren eigenlijk verrast door het belletje van de omroep, want meestal herhalen ze toch iets nieuwere uitzendingen”, vertelt Peter, die de B&B eigenhandig bouwde. Met een lach: “Maar waarschijnlijk willen ze de mooiste B&B van ons land nogmaals laten zien, haha. Dit de tweede keer dat deze uitzending wordt herhaald. Ach, ja, het is natuurlijk altijd leuk als je met je B&B op de landelijke tv komt. Na zo’n uitzending krijg je ook nieuwe boekingen, weten we uit ervaring. Dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.”

Voor meer informatie: Sportieve overnachtingen in herhaling Bed & Breakfast - TVgids.nl

Home | Bed & Breakfast Perron 22 Vierlingsbeek (bnbperron22vierlingsbeek.nl)