JOC-activiteit in het afgelopen seizoen: vossenjacht in Venray.
JOC-activiteit in het afgelopen seizoen: vossenjacht in Venray. Foto: eigen foto

Wammes Waggel, Toffe Totems en Catootjes beginnen weer: ‘Tot ziens bij de clubs’

Vierlingsbeek

De zomervakantie is voorbij, ook voor de jeugdgroepen Wammes Waggel, de Toffe Totems en de Catootjes van de Stichting Jeugd OntspanningsClubs Vierlingsbeek-Groeningen (in de volksmond: ‘het JOC’). “Kinderen vanaf zes jaar kunnen zich voor een van die club aanmelden”, vertelt bestuurslid Anneke Willems namens de leiding. “De Wammes Waggel en Toffe Totems hebben, met uitzondering van schoolvakanties, elke week en de Catootjes om de week een clubavond. Tijdens de clubavonden doen we verschillende activiteiten, zoals vossenjacht, bosspel, speurtochten, waterspellen of we gaan naar de binnenspeeltuin, Jump XL of de bowlingbaan.”

De Wammes Waggel heeft club op vrijdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur. Kinderen uit groep 3 en 4 kunnen zich hiervoor inschrijven. De eerste clubavond is op vrijdag 29 september 2023.

De Toffe Totems heeft club op de donderdagavond van 18.45 uur tot 20.15 uur. Deze club is voor de kinderen van groep 5-6, de eerste clubavond is op donderdag 28 september 2023.

De Catootjes heeft dus om de week club op vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur. De Catootjes is voor groep 7 en 8 en zij beginnen op vrijdag 29 september 2023.


Activiteit in het afgelopen seizoen: op bezoek bij de brandweer in Vierlingsbeek. 

De contributie voor het komende seizoen (tot juli 2024) bedraagt 45 euro. De clubavonden vinden plaats in het JOC-gebouw aan de Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. De clubs kunnen maximaal 45 kinderen hebben, de inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst toegevoegd. 

Aanmelden voor een van de clubs kan door vanaf maandag 18 september 19.00 uur een email te sturen naar: wammeswaggel.joc@gmail.com of toffetotems@live.nl of joc-catootjes@hotmail.com.


Activiteit in het afgelopen seizoen: pietengym met Sinterklaas.

“Vermeld in deze mail je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum”, vervolgt Anneke Willems. “Om iedereen een zo gelijk mogelijke kans te geven, kunnen we e-mails die voor die tijd binnenkomen helaas niet meetellen. Kinderen die nog twijfelen, kunnen zich toch aanmelden en dan kan je zonder kosten na een of twee clubavonden nog opzeggen. Tot ziens bij de clubs.”