Hotel Asteria maakt zich langzaam op voor de paasdagen en Moederdag.
Hotel Asteria maakt zich langzaam op voor de paasdagen en Moederdag. Persfoto Asteria

Vier Pasen en Moederdag in Asteria

Regionaal

Hotel Asteria aan de Maasheseweg 80a in Venray richt zijn blik in het nieuwe jaar langzaam alweer op de komende paasdagen. “Pasen is immers hét moment om samen met familie of vrienden te genieten van lekker eten in een gezellige voorjaarsambiance”, vindt Asteria-manager Jaco Nabuurs.

Bezoekers, jong en oud, kunnen bij Asteria op paaszondag 31 maart en paasmaandag 1 april van 11.30 uur tot 14.00 uur terecht voor een paasbrunch met lekkere warme en koude gerechten. Ook verzorgt Rinaldo dan weer zijn goochelshow met aan het eind van zijn optreden een leuke verrassing voor de kinderen. “En op de paaszondag presenteren we van 16.30 tot 19.30 uur weer ons heerlijke familiebuffet, dat bestaat uit luxe voorgerechten, de keuze uit twee soepen, warme gerechten en een heerlijk dessertbuffet. Ons paasfamiliebuffet is een ideale manier om eerste paasdag samen met de familie of vrienden op een leuke en lekkere manier door te brengen.”

Ook aan de jongere gasten is bij het buffet gedacht. Niet alleen kunnen ze kiezen uit een ruim assortiment aan gerechten, maar, net als bij de brunch, gaan ze na afloop met een leuke verrassing naar huis. “De bossen rondom ons hotel bieden daarnaast de perfecte mogelijkheid voor een heerlijke lentewandeling”, stelt Nabuurs. “Belangstellenden, ook uit de regio Venray-Vierlingsbeek, kunnen tevens kiezen voor ons paasarrangement, inclusief overnachting, ontbijtbuffet en driegangendiner in ons restaurant. Ik zou zeggen: laat je eens verrassen in je eigen nabije omgeving.”

Op zondag 12 mei van 11.30 tot 14.00 uur staat in Asteria de traditionele moederdagbrunch gepland, met, naast een grote diversiteit aan koude en warme gerechten, een cadeautje voor alle aanwezige moeders en entertainment voor de kinderen.

Ook attendeert Asteria de liefhebbers van de Zweedse popgroep ABBA alvast op de ABBA Tribute Night, die op vrijdagavond 29 november in de aangrenzende Zaal Zeven staat gepland.

In het Parkhotel in Horst, dat net als Asteria en Zaal Zeven eigendom is van de familie Van der Sterren, wordt op vrijdag 8 maart vanaf 18.00 uur een Coldcasediner gehouden. Komt u erachter wat er gebeurd is tijdens een driegangendiner vol mysterieuze gebeurtenissen?

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten en de bijbehorende prijzen klik op onderstaande links:

https://www.asteria.nl/pasen

https://www.asteria.nl/moederdag

https://www.zaalzeven.nl/mogelijkheden/Tribute-Night

https://www.parkhotelhorst.nl/cold-case-diner/