Herberg Thijssen is een van de drie lokale proeverijlocaties in de Hap- en Stap-lunchroute.
Herberg Thijssen is een van de drie lokale proeverijlocaties in de Hap- en Stap-lunchroute. Foto: Herberg Thijssen

Nieuwe Hap en stap-lunchroute in Vierlingsbeek

Vierlingsbeek

GroeVie, Bibliobeek en drie lokale proeverijlocaties presenteren trots de nieuwe Hap en stap-lunchroute.

De nieuwe route is de opvolger van de Vogelhuis Proeverij Wandelroute in Vierlingsbeek. De Hap en stap-lunchroute van ongeveer vijftien kilometer in de omgeving van Vierlingsbeek telt drie culinaire rustplaatsen: bij Herberg Thijssen, Restaurant De Vier Linden en B&B Perron 22.

Zij hebben speciaal voor deze route een lunchmenu samengesteld. Het lunchmenu à 22,50 euro per persoon is een volledige lunch. In ieder restaurant krijgen de wandelaars een gerecht. Ze starten de route met koffie/thee en vers gebak, en bij de overige twee locaties worden ze verrast met het lunchgerecht van de dag. De drankjes zijn exclusief en kunnen direct bij de locatie afgerekend worden.

De tijdsduur van de route door de natuur en het dorp Vierlingsbeek is ongeveer 3,5 uur tot 4 uur. De route kan worden gelopen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Kinderen onder 12 jaar betalen niet voor deelname, maar kunnen naar wens bestellen bij de diverse locaties en dit apart afrekenen.

De aanvangstijd is tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

‘Het is een leuke activiteit voor je familiedag, vriendenweekend en/of teamuitstapje. Met dank aan Gerard Berkers en Wim Geurts voor de samenstelling van de nieuwe Hap en Stap-lunchroute’, zo meldt Groevie. 

Voor meer informatie zie ook: 

Hap & Stap • Vierlingsbeek-Groeningen

Aanmelden via:

http://groevie.myonline.store/