De Herleving gaat met het oog op de kermis weer op pad voor haar vlaaienactie.
De Herleving gaat met het oog op de kermis weer op pad voor haar vlaaienactie. Foto: Persfoto

Vlaaienactie De Herleving in Vierlingsbeek

Vierlingsbeek

Harmonie De Herleving houdt na een afwezigheid van twee jaar vanwege de coronamaatregelen, nu het weer kan en mag, met de kermis in het vooruitzicht weer haar traditionele vlaaienactie in Vierlingsbeek. 

Vanaf komende week gaan de leden van De Herleving huis aan huis om de eventuele bestelling op te nemen. Er is de keuze uit acht verschillende vlaaien, waaronder de kersen-, kruimel-, abrikozen- en appel-kruimelvlaai van Goedhart. Van bakker Degen zijn vier soorten in het assortiment opgenomen, waaronder enkele seizoenvlaaien. 

‘We komen bij u - zoals gezegd - vanaf deze week de bestelling opnemen en wij vinden het fijn om dan direct contant af te rekenen. Want dat betekent, dat we de bestellingen snel kunnen uitvoeren’, meldt het bestuur van de harmonie. ‘Wij bezorgen de vlaai(en) dan kersvers aan huis op zaterdag 13 augustus (kermiszaterdag) tussen 09.30 en 12.00 uur. Wij hopen dat u De Herleving ook dit jaar weer steunt en meedoet aan de vlaaienactie. Mocht u echter absoluut geen vlaai lusten, geen kermis vieren of lekker met vakantie zijn en u wilt onze vereniging tóch steunen, dan mag u ook gewoon een duit in het zakje doen’. 

Voor vragen: Jan Stoffelen, telefoon 06-48236890.