Floor Jacobs uit Vierlingsbeek
Floor Jacobs uit Vierlingsbeek Foto: Yvonne Jacobs

Floor Jacobs met tante in finale L’Oréal

Vierlingsbeek

Tijdens de halve finale op dinsdag 7 juni in Studio 21 in Hilversum heeft Wendy Verbruggen van de Meerlose kapsalon Straight or Curly met haar model Floor Jacobs uit Vierlingsbeek een finaleplaats voor de zogeheten L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy weten te bemachtigen. 

Het centrale thema was French Edito. Eind april volgde een selectie van de halvefinalisten door een vakkundige jury. Uit de meer dan 235 deelnemers uit Nederland mocht Wendy Verbruggen met nog negen genomineerden deelnemen aan de halvefinaleshow op 7 juni.

Er was tijdens deze avond een galadiner georganiseerd door L’Oréal Professionnel met shows van internationale ‘hair artists’, inclusief een muzikaal optreden van Jaap Reesema. Tijdens deze bijeenkomst werden tevens de vijf finalisten bekendgemaakt, onder wie dus Wendy Verbruggen en haar model Floor Jacobs. Wendy is de tante van Floor. Zij gaat in het najaar van 2022 samen met de vijf finalisten uit België en Luxemburg naar Marbella voor een creatief event. In november vindt vervolgens de grote finale plaats, waar de Benelux-winnaar wordt gekozen.

Of Floor met haar tante mee mag naar Marbella, is nog niet bekend. “Ik heb op 27 juni een online meeting met de finalisten, daarna weet ik meer”, meldt Wendy Verbruggen.

Wendy Verbruggen met haar model Floor Jacobs.