WIES op het hoofdpodium van het muziekfestival Op De Toffel.
WIES op het hoofdpodium van het muziekfestival Op De Toffel. Foto: Persfoto

Op De Toffel was genieten

Vierlingsbeek

Ze genoten met volle teugen, de bezoekers en de artiesten die tijdens de 28ste editie van het muziekfestival  Op De Tôffel op de planken stonden. Op het hoogtepunt van de avond, bij het optreden van Froukje, bekend van hits als ‘Groter dan ik’, ‘Niets Tussen’, ‘Onbezonnen’ en  ’Ik wil dansen’ stonden op en om het plein naar schatting van de organisatie zo’n 4000 mensen. 

Mede dankzij  de ruim 120 vrijwilligers kon het gratis toegankelijke muziekfestijn, na twee afgelastingen vanwege corona, eindelijk weer worden gehouden op twee podia en het Koningskerkje, het traditionele akoestische podium van Op De Toffel. Dit keer zaten de weergoden mee, want onder een lekker zonnetje was het goed toeven op en rond het plein in hartje Vierlingsbeek. 

Op de planken stonden onder meer  Dunter Flinn, Charlot. Melle, Cloudsurfers, Afterpartees, WIES, Wodan Boys en Prins S. En De Geit en Mr. Weazley op.  De presentatie  was in handen van Marlon Kicken, comedian, tonprater en muziekliefhebber.

Onze tv-ploeg interviewde een aantal artiesten en bezoekers. Dit verslag is komende week op de website en het YouTube-kanaal van I Love Vierlingsbeek-Groeningen te zien. 

Presentator Marlon Kicken opende het muziekfestijn.
Prins S. En De Geit
Onder een heerlijk zonnetje genieten van de optredens...
Melle op de planken.
Op De Toffel in het Koningskerkje.
Het andere podium, ook daar was het goed en relaxed toeven...