De PLUS Wandel4daagse vindt plaats van 12 tot en met 15 mei.
De PLUS Wandel4daagse vindt plaats van 12 tot en met 15 mei. Foto: Persfoto

PLUS Wandel4daagse start op donderdag 12 mei

Vierlingsbeek

De PLUS Wandel4daagse in Vierlingsbeek en Groeningen komt er weer aan. Ook tijdens deze editie kunnen de deelnemers kiezen uit drie verschillende afstanden: 5, 10 en 15 kilometer.  Als ze willen, kunnen ze elke dag een andere afstand kiezen. De wandelaars zijn dus  niet verplicht om elke dag dezelfde afstand te lopen. 

Deze vierdaagse wordt net als voorgaande jaren gesponsord door PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. Hierdoor gaat de totale opbrengst van het wandelfestijn naar het jeugd- en jongerenwerk in Vierlingsbeek en Groeningen. 

De PLUS Wandel4daagse wordt dit jaar gehouden van donderdag 12 t/m zondag 15 mei. De start/finish is bij het JOC/Gryphus-gebouw, Grotestraat 18a in Vierlingsbeek. Op donderdag en vrijdag kan er vanaf 17.30 uur worden gestart en kunnen de deelnemers finishen tot 21.00 uur. In het weekend is de start vanaf 13.00 uur en sluit de finish om 17.00 uur. 

Startkaarten voor vier dagen zijn al voor de de start van de wandelvierdaagse te koop bij PLUS Verbeeten in Vierlingsbeek. Deze kaarten kosten 6 euro of één volle PLUSpunten-spaarkaart. Aan de kassa bij aanvang van de wandelvierdaagse kunnen de deelnemers ook nog startkaarten kopen. Voor vier dagen betalen ze ook dan 6 euro. Dagkaarten kosten 2,50 euro per stuk.

Op de finaledag volgt de medaille-uitreiking. Wandelaars die drie of vier dagen met succes aan de tochten hebben deelgenomen met een vierdagenkaart, ontvangen een medaille (met drie losse dagkaarten dus niet). Bij de uitreiking op de finaledag is er ook een terras ingericht, zodat de deelnemers en andere belangstellenden de vierdaagse gezamenlijk  onder het genot van een hapje en een drankje af kunnen sluiten. 



Logo



Description automatically generated