Foto's van Koningsdag 2019. Op 27 april 2022 kan Koningsdag eindelijk weer gevierd worden.
Foto's van Koningsdag 2019. Op 27 april 2022 kan Koningsdag eindelijk weer gevierd worden. Koningsdagcomité

Koningsdag 2022 bomvol activiteiten

Vierlingsbeek

Het Koningsdagcomité Vierlingsbeek-Groeningen viert na twee vanwege corona afgelaste edities, net als in de rest van het land, op woensdag 27 april 2022 weer Koningsdag. Die dag worden het schoolplein en gymzaal van basisschool Laurentiushof omgeturnd tot een heuse feestlocatie, waar jong en oud Koningsdag kunnen vieren.

Kinderen uit Vierlingsbeek en Groeningen kunnen tijdens Koningsdag 2022 onder meer ouderwets koekhappen, appelfietsen, ponyrijden en penaltyschieten. Ook is er een prijs voor diegenen die het meest koninklijk en feestelijk zijn verkleed. Op het terras kan genoten worden van een hapje en een drankje. 

Ook wordt de mogelijkheid geboden om (bij goed weer) buiten speelgoed te verkopen. Kinderen/ouders die dit willen, kunnen zich om 13.15 uur melden bij de organisatie op het schoolplein, waar ze een verkoopplek toegewezen krijgen. Let op: het gaat hier alleen om verkoop van speelgoed en door kinderen handgemaakte producten. Geen kleding of huisraad. Het programma start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Vrijwilligers die een handje willen  helpen, kunnen zich melden bij het Koningsdagcomité. 

Meer informatie: (3) Koningsdag Groeningen en Vierlingsbeek | Facebook