Boodschappenpakketten PLUS Verbeeten voor Voedselbank Land van Cuijk
Boodschappenpakketten PLUS Verbeeten voor Voedselbank Land van Cuijk Foto: Persfoto

PLUS Verbeeten steunt voedselbanken

Vierlingsbeek

Onlangs eindigde de spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket. De afgelopen maanden konden klanten van PLUS sparen voor een pakket met een winkelwaarde van maar 50 euro.

Bij PLUS Verbeeten staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. PLUS levert namelijk al sinds jaar en dag aan de plaatselijke voedselbanken. Nu haakten de PLUS-supermarkten daarnaast ook in op de spaaractie voor het boodschappenpakket. Bij de kassa’s hadden klanten van PLUS Verbeeten de gelegenheid om (een deel van) de spaarzegels te doneren aan de voedselbank.

PLUS Verbeeten heeft na de spaaractie, op basis van de gedoneerde zegels, zeventig van deze boodschappenpakketten ter beschikking gesteld aan de Voedselbank Land van Cuijk. Deze pakketten vertegenwoordigen samen een winkelwaarde van in totaal 3500 euro.

Jan Verbeeten van PLUS Verbeeten: “Helaas zijn er in Nederland, en dus ook in onze omgeving, nog altijd mensen die van een zeer klein budget rond moeten komen. Wij zijn blij dat wij op deze manier, samen met onze klanten, ons steentje bij kunnen dragen.”

Naast de winkels van PLUS Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek, deed de winkel in Tegelen ook eenzelfde actie voor de plaatselijke voedselbank. In totaal doneerde PLUS Verbeeten, samen met zijn klanten, voor bijna 5600 euro aan levensmiddelen aan de voedselbank.