PLUS Verbeeten en Vivara Natuurbeschermingsproducten hebben de krachten gebundeld.
PLUS Verbeeten en Vivara Natuurbeschermingsproducten hebben de krachten gebundeld. Foto: Persfoto

Vogelvoer en -huisjes Vivara in winkels Verbeeten

Vierlingsbeek

Verbeeten verkoopt in zijn supermarkten in Vierlingsbeek en Overloon sinds deze week ook natuurbeschermingsproducten van Vivara, zoals strooi- en silovoer en pinda’s voor vogels en vogelhuisjes. 

“Als meest verantwoorde supermarkt van Nederland geven wij natuurlijk ook om de tuinvogels die in onze mooie, groene omgeving leven”, meldt Jan Verbeeten, mede-eigenaar van de PLUS-supermarkten. “Vivara maakt de meest uiteenlopende natuurbeschermingsproducten en heeft een exclusieve samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Zo weet je dat het qua vogelvriendelijkheid wel goed zit. Tevens is ons motto: ‘De Streek+Verbeeten: veruit het beste van dichtbij’. Daar past deze samenwerking tussen twee lokale familiebedrijven natuurlijk ook naadloos bij. Samen zijn we sterk.”

Vivara Natuurbeschermingsproducten is eigendom van Venraynaar Jan Thomassen en is specialist in producten voor een diervriendelijke tuin. Het hoofdkantoor is al jaren gevestigd aan de Overloonseweg 11c in Vierlingsbeek. In Venray heeft het bedrijf op het adres Grotestraat 93 ook een natuurbelevingscentrum annex -winkel.

Ook Thomassen juicht de samenwerking toe. “Natuurlijk, want we zijn weliswaar ook landelijk en internationaal actief, maar we vergeten onze lokale roots niet. Bij Vivara zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin, zodat de mens een optimale leefomgeving kan bieden aan tuindieren. Dit doen we door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen volgens onze eigen werkwijze. Zo zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van onze producten. Iets waar we trots op zijn en wat we ook graag aan de mensen in de Verbeeten-supermarkten in Vierlingsbeek en Overloon én in ons belevingscentrum In Venray laten zien.”

Voor meer informatie over PLUS Verbeeten kijk op www.plusverbeeten.nl.

Voor meer informatie over Vivara Natuurbeschermingsproducten kijk op www.vivara.nl