Het I Love-team gaat in 2022 meer tv-items draaien in Vierlingsbeek en Groeningen.
Het I Love-team gaat in 2022 meer tv-items draaien in Vierlingsbeek en Groeningen. Foto: Pixabay

Een gelukkig en lokaal nieuwsrijk 2022!

Vierlingsbeek

Het jaar 2021 zit erop en ook wij zijn als redactie van de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl vol goede moed begonnen aan het nieuwe jaar 2022. 

We hebben veel nieuwe plannen en ideeën, met name op tv-gebied willen we deze website het komende jaar verder gaan uitbouwen. Met korte nieuwsitems, maar ook met themaprogramma’s. En natuurlijk blijven we in woord en beeld lokaal, actueel nieuws brengen uit Vierlingsbeek en Groeningen. 

We zijn er trots op wat we in 2,5 maand hebben opgebouwd en aan nieuws hebben gebracht, maar zijn nog lang niet klaar. Ook komend jaar kunt u als lezer op deze website weer de nodige nieuwtjes uit ‘onze’ twee groene dorpsparels aan de Maas rekenen.

Deze website kan verder uitgebouwd worden mede dankzij de steun van een aantal bedrijven en particulieren die het I Love Vierlingsbeek en Groeningen-initiatief een warm hart toedragen. Steeds meer ondernemers en particulieren sluiten zich bij ons hyperlokale nieuws- en promotieplatform aan en dat waarderen we zeer.

Wilt u dit initiatief ook steunen?

Als particulier kun je vriend worden, klik hier voor meer informatie. 

Als bedrijf kun je mediapartner worden, klik hier voor meer informatie.