Jens Janssen (links) en Ruud Peeters ruilen van locatie.
Jens Janssen (links) en Ruud Peeters ruilen van locatie. Foto: PLUS Verbeeten

Wisseling leiding PLUS Verbeeten Vierlingsbeek en Tegelen

Vierlingsbeek

Bij PLUS Verbeeten Vierlingsbeek en Tegelen vindt met ingang van 10 januari 2022 in de bedrijfsleiding een wisseling van de wacht plaats. Twee bedrijfsleiders, Ruud Peeters en Jens Janssen, verruilen per die datum van plek. Janssen gaat van de PLUS-supermarkt in Tegelen naar Vierlingsbeek en Peeters gaat vanuit Vierlingsbeek terug naar zijn vertrouwde Tegelen. Beiden zijn ook woonachtig in de Limburgse plaats en beiden maken al jaren deel uit van de supermarktorganisatie van Verbeeten. 


Ruud Peeters is reeds 12,5 jaar werkzaam binnen PLUS Verbeeten. De laatste 2,5 jaar als bedrijfsleider van de supermarkt in Vierlingsbeek en daarvoor als afdelingsverantwoordelijke kassa in Tegelen. “Hij gaat terug naar PLUS Verbeeten Tegelen en keert daarmee terug op zijn vertrouwde nest”, meldt Jan Verbeeten, die samen met zijn zus Jolien en achterneef Koen Verstegen de leiding heeft over de supermarkten van Verbeeten in Vierlingsbeek, Overloon en Tegelen. “Deze stap past perfect in het ontwikkelplan dat Ruud voor zichzelf heeft opgesteld. Hij wordt in Vierlingsbeek opgevolgd door Jens Janssen. Jens is 38 jaar, woonachtig in Tegelen en is als jonge gast begonnen in de vulploeg van onze winkel in Tegelen. Na een korte uitstap naar een andere formule keerde hij bijna tien jaar geleden terug naar onze winkel in Tegelen als afdelingsmanager brood-, kaas- en vleeswaren en als lid van het zelfsturend team. Maar ook Jens heeft ambities om verder te kijken en hij is ervan overtuigd dat hij kan groeien in een nieuwe omgeving. Met een frisse kijk op zaken en zijn jarenlange PLUS Verbeeten-ervaring kan hij nieuw elan toevoegen. Daarom zal Jens vanaf 10 januari 2022 het team in Vierlingsbeek komen versterken.”

Jolien Verbeeten vervolgt: “Wij zijn trots en blij op de groei die Ruud als Jens binnen ons bedrijf gemaakt hebben en met deze stap nog verder kunnen gaan maken. Beiden zijn bij ons bedrijf binnengekomen als kassamedewerker en in de vulploeg en hebben vervolgens door onder meer het volgen van meerdere opleidingen en een goede samenwerking met collega’s een mooie persoonlijke groei doorgemaakt. Beiden zijn succesverhalen die laten zien dat er veel mogelijk is als je werkt bij PLUS Verbeeten.”

Jens Janssen neemt in Vierlingsbeek zoveel mogelijk de taken van Ruud Peeters over, weet Koen Verstegen. “In overleg gaan we kijken wat het beste bij het team past. Jens gaat in onze supermarkt in Vierlingsbeek samen met Tom Spitters de bedrijfsleiding vormen. Tom is al jarenlang een bekend gezicht in Vierlingsbeek, hij werkt al negen jaar bij PLUS Verbeeten. Gezamenlijk verdelen zij de bedrijfsleiderstaken op persoonlijke competenties, kwaliteit en interesse. Jens zal hierbij het belangrijkste aanspreekpunt naar buiten zijn. Samen zullen zij voor onze medewerkers en voor onze klanten zorgen, zodat PLUS Verbeeten Vierlingsbeek een fijne plek blijft, een plek waar je niet alleen je dagelijkse boodschappen haalt, maar waar we ook een ontmoetingsplek en bindende factor voor Vierlingsbeek en omstreken zijn en blijven. Wij danken Ruud voor de mooie jaren in Vierlingsbeek en wensen hem veel succes met zijn nieuwe job bij PLUS Verbeeten in Tegelen! En tegen Jens zeggen we: welkom in Vierlingsbeek en veel succes en PLUSier!”