De website I Love Vierlingsbeek-Groeningen kan steeds meer Vrienden welkom heten.
De website I Love Vierlingsbeek-Groeningen kan steeds meer Vrienden welkom heten. Foto: LOgo

Nieuwe Vrienden melden zich

Vierlingsbeek

De website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl is bijna een jaar live. De afgelopen maanden hebben zich al de nodige Vrienden, mensen die van Vierlingsbeek en Groeningen én een feestje houden, van het initiatief gemeld. 

Op alfabetische volgorde: Leo Aarts, Riet Aarts, Petro van Bergen, Gerard Berkers, Frits van den Boogaard, Antwan Bouten, Luc de Bruijn, Marjolein de Bruijn, Chantal Buijs, Laura van der Coelen, Johnny Creemers, Ton Cuijpers, Richard van Daal, Ron van Daal, Marion Deckers, Paul Deenen, Debby Denen, Frank Derkx, René Derkx, Jan van Dongen, Theo en Marjan Franssen, Roel Gerrits, Theo Geurts, Sander Gooren, Jan Goossens, Paul Goossens, Eric Hendriks, Wim en Ria de Hoog, Bianca Jacobs, Carlo Jansen, Peter Jansen, Sandra Janssen, Roland Janssen, Marcel Jenniskens, Anita Jenniskens, Ellen Jeuken, Ger Joosten, Katja Joosten, Sjaak Kessels, Elly en Govert Ketelaars, Mira Klaassen, Koen Klaassen, Marian Klein Gunnewiek, Matty Lemmens, Ron en Marloes Lenkens, Betsy Lensen-Veldpaus, Ria en Bert Linders, Elke Linders, Lambert Litjens, Inge Litjens, Ton Loeffen. Rob Luijpers, Wim Moorman, Christel Nabuurs, Jaco Nabuurs, Jan Nabuurs, Mark Nabuurs, Fons en Els Opheij-Verhoeven, Annette van Os, Ronnie Peters, Johan Pijnappels, Peter van Rhee, Frank Rievers, Peter Rijnen, John Rijs, Natasja Schippers, Eric en Monique Smits, Jan Stoffelen, Ton Swinkels, Bas en Gerry van Treek, Bram Thijssen, Denny van Veghel, Bert Verbeeten, Piet Verbeeten, René Verbrugge, Bob Verdijk, Peter en Elly Verdijk, Geert en Margriet Verheijen, Jos van de Weegh, Herman van Welie, Saskia Weijmans, Jac en Marij Willems, Koen Willems, Twan Willems, Stephan en Diny Winkelmolen en Rob en Hester Zegers.

Ook de vriendengroepen De Zwarte Kapstok en Mit Fatsoen, Dorpsraad Vierlingsbeek, voetbalvereniging Volharding en dorpsblad Globaal hebben zich als Vriend met een hoofdletter V gemeld.

De website is een initiatief van Vierlingsbekenaar Ron Koenen samen met een aantal inwoners en lokale bedrijven. Om de website rendabel te kunnen maken en het clubgevoel te vergroten, zijn en blijven de initiatiefnemers op zoek naar Vrienden. Vrienden met een hoofdletter V, mensen die Vierlingsbeek en Groeningen een warm hart toedragen en de makers van de superlokale website willen steunen met 25 euro per jaar.

Het geld van de Vrienden wordt gebruikt voor de verdere professionalisering van de website en het opzetten van activiteiten om het ‘clubgevoel’ in en tussen de twee dorpen verder te versterken. De Vrienden worden met naam niet alleen op de website vermeld, ze mogen ook deelnemen aan een gezellige I Love Vierlingsbeek-Groeningen-bindingsdag of -avond. Dat wil je toch niet missen?

Vriend worden van www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl?

Download dit formulier en lever het volledig ingevuld en ondertekend in bij Koenen Media & Communicatie, 

Mediapartner worden? Bekijk dan onze brochure. Klik hier