André Manuel treedt op vrijdag 12 november op in Gryphus.
André Manuel treedt op vrijdag 12 november op in Gryphus. Foto: Corné van der Stelt

André Manuel presenteert Sneu in Gryphus

Vierlingsbeek

In jongerencentrum Gryphus in Vierlingsbeek vindt op vrijdag 12 november een cabaretvoorstelling plaats van André Manuel. In Gryphus speelt hij zijn avondvullende voorstelling Sneu.

Sneu was volgens sommigen de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. ‘Ongehoord mooie liederen. Vlijmscherp tot op het bot. Voor alles is Sneu een hartstochtelijk pleidooi voor het podium als onveilige werkplek. Want zo hoort dat. Gaat dat dus zien! Als het weer kan. Hopelijk na de zevende golf. Sneu!’, zo vermeldt het persbericht. 

Al 30 jaar staat André Manuel bekend als een bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zitten vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen, maar de Tukker zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant te onderschrijven: ‘André Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland’. 

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van André Manuel begint om 21.00 uur. Voor deze voorstelling zijn kaarten à 12,50 euro telefonisch te reserveren via 0478.630508. Reserveren via internet is mogelijk via de website van Gryphus: www.gryphus.nl. Bezoekers die jonger zijn dan 20 jaar kunnen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs een korting krijgen op de entreeprijs van 3 euro.

Deze voorstelling is alleen toegankelijk op vertoon van een geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.