KBO Vierlingsbeek/Groeningen houdt komende donderdagmiddag een wandeling voor jong en oud.
KBO Vierlingsbeek/Groeningen houdt komende donderdagmiddag een wandeling voor jong en oud. Foto: Pixabay

Op stap met KBO Vierlingsbeek/Groeningen

Vierlingsbeek

Op donderdag 28 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseert KBO Vierlingsbeek/Groeningen een wandeltocht voor haar leden, schooljeugd en hun ouders en/of verzorgers.

Het doel van deze wandeling is: jong en oud samen op stap, gezellig samen praten over alledaagse zaken en samen bewegen. KBO Vierlingsbeek/Groeningen nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze wandeltocht. Leuk, samen met opa en oma en/of papa en mama en leden van de KBO op stap.

Deze wandeltochten worden tijdens het komende schooljaar zes keer georganiseerd tijdens de schoolvakanties. Het betreft steeds een wandeling van ongeveer 5 tot 6 kilometer in en om Vierlingsbeek. Tijdens de wandeling zal een Groeter (een gids, die tijdens de wandeling vertelt over de historie van Vierlingsbeek) bij één van de plekken over de historie daarvan vertellen. De eerste wandeling voert de deelnemers naar de kapel aan de Weerd. 

Het vertrek is om 13.30 uur vanaf gemeenschapshuis Joffershof, Laurentiusstraat 2, Vierlingsbeek. Alle deelnemers, zowel jong als oud, dragen gedurende de wandeling een veiligheidshesje. Bij terugkomst in gemeenschapshuis Joffershof krijgen alle deelnemers gratis een consumptie van de KBO.

Aanmelden voor deze wandeling bij Jos van Boekel, Hulder 6. telefoon 0478-631839, email: josenwilmavb6@gmail.com Bij hem kunnen de deelnemers ook voor meer informatie terecht.