Wout Janssen (links) en Roin Spruit.
Wout Janssen (links) en Roin Spruit. Foto: Persfoto

Ron Spruit nieuwe trainer SSS’18, huldiging leden

Sport

Ron Spruit (43) is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SSS’18. Hij volgt Michel Kuijpers, die de Overloonse tweedeklasser na drie jaar verlaat, op.

Spruit komt over van derdeklasser Hegelsom, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen. Daarvoor was de Venraynaar vier seizoenen trainer bij SV Oostrum. “Ik ben trots en heb veel zin om vanaf komend seizoen als trainer bij SSS’18 aan de slag te gaan”, meldt Spruit op de website van SSS’18. “Een fantastische kans en uitdaging bij deze mooie vereniging. Voor mij is het dorp Overloon niet onbekend vanwege familie en vrienden die daar woonachtig zijn. Dank voor dit vertrouwen. Waar een deur opengaat, gaat er ook één dicht. Fijn dat ik nog een halfjaar heb om met mijn huidige groep bij Hegelsom waardig af te sluiten voordat ik bij SSS’18 aan de slag ga.”

Bestuurslid technische voetbalzaken Wout Janssen: “Wij zijn zeer verheugd dat Ron zich heeft verbonden aan SSS’18. Wij zijn ervan overtuigd dat Ron de juiste trainer is voor deze groep en uitstekend past bij onze club. Daardoor zien wij de samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.”

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd Harrie Kouwenberg benoemd tot erelid van SSS’18: www.sss18.nl/1/38/harrie-kouwenberg-benoemd-tot-erelid-van-sss18/

Ook werden enkele jubilarissen gehuldigd: www.sss18.nl/1/37/feestelijke-huldiging-jubilarissen-sss18/