Ron Koenen nam de team-topscorersprijs namens Volharding in ontvangst.
Ron Koenen nam de team-topscorersprijs namens Volharding in ontvangst. Foto: Rikus ten Brücke

Volharding wint teamklassement topscorer Peel en Maas

Sport

Volharding heeft het teamklassement van de topscorersrubriek van nieuwsblad Peel en Maas in Venray gewonnen.  Het team van scheidend trainer Johan Vullings was afgelopen seizoen 74 keer trefzeker in de competitie. Daarmee troeft Volharding SV Venray net af. De Venraynaren kwamen tot 73 competitiedoelpunten. Plek drie in het teamklassement is voor vijfdeklasser Leunen. De equipe van trainer Jeroen Denissen kwam tot 65 competitiegoals. 

Niek Versteegen werd gekroond tot regiotopscorer. De goaltjesdief van kampioen SV Venray was afgelopen seizoen goed voor 27 doelpunten in de eerste klasse D. Jelt Verrijth van vierdeklasser SV Oostrum werd tweede met 26 doelpunten en Rob Houwen van SVOC’01 werd derde met 23 treffers. Hij haalde dankzij zes doelpunten op de laatste speeldag Vincent Buijssen (21 treffers) van Volharding in.

Alle prijswinnaar hebben de bijbehorende door Summa Adviesgroep gesponsorde cheques, die besteed kunnen worden bij Sport2000 in Venray, inmiddels ontvangen.

Namens Volharding nam Ron Koenen, lid van de technische commissie van de Vierlingsbeekse club, tevens werkzaam bij Peel en Maas, de prijs in ontvangst. De bijbehorende cheque van 150 euro is inmiddels in handen van voorzitter Roel Gerrits.