Volharding is op zoek naar een trainer-coach voor het nieuwe seizoen.
Volharding is op zoek naar een trainer-coach voor het nieuwe seizoen. Logo Volharding

Volharding zoekt nieuwe trainer-coach

Sport

Volharding is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar een nieuwe trainer-coach voor de eerste selectie, die momenteel uitkomt in de tweede klasse F. Aan het eind van het seizoen neemt de Vierlingsbeekse club na vier voetbaljaargangen afscheid van trainer-coach Johan Vullings uit Venray. 

Om haar ambities - Volharding wil minimaal een stabiele eersteklasser worden - waar te maken, is de Vierlingsbeekse voetbalvereniging op zoek naar een trainer-coach die in het bezit is van de Uefa A-licentie, ruime ervaring heeft als (prof)voetballer en/of trainer in de top van het amateurvoetbal, de kwaliteiten van een leider bezit (iemand die zowel boven als in de groep kan staan) en tevens oog heeft voor zowel de hele vereniging als de doorstroming van de jeugd (betrokkenheid jo19/17), de belangrijke levensader van de club, zo meldt ze op haar website. ‘Kortom: Volharding is op zoek naar een trainer-coach die past bij zijn DNA, waarin presteren en Brabantse gezelligheid hand in hand gaan. Sollicitaties kunnen worden gemaild naar tc@rkvv-volharding.nl‘. 

Volharding is momenteel een van de titelfavorieten in de tweede klasse F. Het vlaggenschip van de vereniging staat momenteel tweede, met zeventien punten uit acht duels. Koploper is SVSS, met achttien punten uit negen wedstrijden.