Harm en Lars Aben met hun Max Verstappen-levensmiddelenpakket.
Harm en Lars Aben met hun Max Verstappen-levensmiddelenpakket. Foto: Persfoto

Harm en Lars Aben dé Max Verstappen-fans van Vierlingsbeek en Groeningen

Sport

Harm en Lars Aben zijn uitgeroepen tot de twee grootste Max Verstappen-fans van Vierlingsbeek en Groeningen. De redactie van de website www.ilovevierlingsbeekgroeningen.nl verraste vader en zoon dinsdagmiddag met een levensmiddelenpakket in stijl, met onder meer blikjes Red Bull, chips en snoep. 

Vader Harm zegt het eerlijk: “Maar eigenlijk is Lars de grootste fan van Max. Ik heb de liefde voor de sport aan hem doorgegeven. Afgelopen zondag hebben we samen naar de wedstrijd in Abu Dhabi gekeken. De eerste anderhalf uur was het erg stil bij ons voor de tv, maar die laatste minuut. Wat was die ongelofelijk spannend! Nadat Max als eerste over de streep kwam, was ons huis te klein. Ook Lars bleef maar juichen, het was een race om nooit te vergeten.”

Normaliter, zonder coronavirus, zou Harm Aben bij Gryphus naar de Formule 1-wedstrijden kijken. “Daar zit ook een groep fanatieke fans, die de Formule 1 al jaren op de voet volgt. Daar is het ook gezellig, maar sinds de coronapandemie kijk ik samen met Lars thuis. We hebben genoten van het afgelopen seizoen, met als kers op de taart de wereldtitel voor Max. Prachtig!”

Moeder Robin zag de oproep van de redactie om foto’s in te sturen van de grootste Max Verstappen-fans van Vierlingsbeek en Groeningen. Ze vergezelde de zondagmiddag na de F1-wedstrijd ingestuurde foto’s met de tekst: ‘De grootste fans uit Vierlingsbeek moeten wel Lars Aben en z’n papa Harm zijn! Met de grote Max Verstappen-vlag die sinds gisterenmiddag aan de gevel pronkt, een knotsgekke, spannende race met een gespannen blik, kijkend en hopend op de goede uitslag. Springend door de woonkamer, Harm en Lars zijn échte topfans!’

Vader en zoon trots op wereldkampioen Max.
De grote Max Verstappen-vlag.