Energie bespraren in de gemeente Land van Cuijk.
Energie bespraren in de gemeente Land van Cuijk. Foto: Prostock-studio

Gratis informatie en advies over energiezuinig wonen

Regio

Het verduurzamen van de woning zorgt voor tal van vragen en uitzoekwerk. Of je huurt of eigenaar bent: Wat is er in jouw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vind je een bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Brabant Woont slim helpt je om antwoord te krijgen op dit soort vragen. De onafhankelijke en heldere informatie is gratis. Zo kan je genieten van een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere energielasten. 

Op de website staat alle informatie op één plekmaatregelen zoals zonnepanelen, isolatie en verwarmen. Maar lees hier ook over subsidies van de rijksoverheid en de duurzaamheidslening van de gemeente Land van Cuijk. 

Kom je er even niet uit? Bel of mail dan met Brabant Woont Slim: telefoon 085-0410070 (lokaal tarief) of via info@brabantwoontslim.nl Indien nodig kunnen zij jou doorverwijzen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend. Meer informatie vind je op www.brabantwoontslim.nl.