Dylan Haegens (links), Rick Vermeulen en Marit Brugman.
Dylan Haegens (links), Rick Vermeulen en Marit Brugman. Foto: Tim Schoeber

Dylan Haegens Garage Sale op 25 en 26 juni

Regio

De Dylan Haegens Garage Sale in de loods van Haegens Media in Venray vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 juni. Zoals eerder bekendgemaakt, gaat Team Dylan Haegens stoppen met hun merchandiselijn. Om het einde van dit tijdperk leuk af te sluiten, wordt er een garagesale georganiseerd. De Venrayse YouTuber en zijn team hopen ook veel fans uit Vierlingsbeek en Groeningen bij hun evenement te begroeten. 

De winst gaat 100 procent naar de Stichting Durf te Vragen. Deze stichting is opgericht door Dylan Haegens en Marit Brugman, waarmee ze het taboe rondom psychische problemen onder jongeren willen doorbreken.

Bezoekers hoeven zich niet te vervelen. Naast de mogelijkheid om merchandise te kopen, kunnen ze de artikelen ook laten signeren. Er zijn verschillende foodstands en ook aan de ouders is gedacht met een lekker zitplekje in de koffiecorner. Natuurlijk is Team Dylan Haegens ook aanwezig en worden de kinderen getrakteerd op een Q&A van Dylan Haegens, Marit Brugman, Rick Vermeulen en Teun Peters.

Daarnaast is Stichting Durf te Vragen ook aanwezig met het project Taboeiend. Taboeiend is een virtuele en interactieve experience die langs eerste en tweede klassen van de middelbare school gaat om jongeren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met mentale gezondheid.

Dit doen zij met robot Foob die de klassen binnenrolt en met games de leerlingen leert over emoties en psychische problemen.

Kaarten voor de Dylan Haegens garagesale op zaterdag 25 en zondag 26 juni zijn te koop via de website www.ticketcrew.nl/tickets/dylan-haegens-garage-sale.