Het online woonplatform www.landvancuijkwoont.nl is gelanceerd.
Het online woonplatform www.landvancuijkwoont.nl is gelanceerd. Foto: Persfoto

Gemeente Land van Cuijk lanceert www.landvancuijkwoont.nl

Regio

Tegelijk met de start van de nieuwe gemeente Land van Cuijk is online ook het woonplatform www.landvancuijkwoont.nl ontwikkeld. Het platform geeft een overzicht van het woningaanbod op het gebied van nieuwbouwprojecten, kavels en herontwikkelingsprojecten in de gemeente Land van Cuijk. Het platform is op dit moment gevuld met ongeveer 100 projecten, uit de 33 kernen die de gemeente rijk is. 

Wethouder Bouke de Bruin, portefeuillehouder woonbeleid en volkshuisvesting, is erg blij met de ontwikkeling van www.landvancuijkwoont.nl: “We werken met man en macht aan een gedegen woonbeleid en een sterke woonvisie voor al onze inwoners. Alle bij de projecten betrokken ontwikkelaars, aannemers, makelaars en medewerkers van de nieuwe gemeente Land van Cuijk werken nauw samen om dit te managen. Wanneer een project wordt aangeboden op de website krijgt het een status mee; verwacht, in voorbereiding of te koop. Zo kunnen we heel gefaseerd laten zien hoe een project zich ontwikkelt en kunnen we een integraal overzicht bieden.”

De site is nog volop in ontwikkeling. In de aankomende maanden wordt ze verder uitgebreid met nog meer projecten. Daarnaast wil de gemeente graag ervaringsverhalen toevoegen over het wonen in het Land van Cuijk en belangrijk faciliteiten uitlichten op het gebied van sport, cultuur, ondernemen en onderwijs.